»

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ

MERKEZ KAMPÜS

İLETİŞİM FAKÜLTESİ

• Öğlen yemekleri için servislerimiz olacaktır. Servislerimiz İletişim Fakültesi ve Yemekhane arasında ring olarak hizmet verecektir.
  • Havaalanı yoluyla gelecek misafirlerimiz: Sivas Havaalanı çıkışı “EYİ2016” brandalı servis aracına veya “HAVAŞ” servislerinden birine, “EYİ2016 Kabul Belgesi”ni göstererek ücretsiz binebilirsiniz.
  • Merkez otellerde veya misafirhanede kalacak misafirlerimiz için Şehir-Üniversite hattında ücretsiz servislerimiz olacaktır. Servis otobüslerinin önünde “EYİ2016” brandası olacaktır. (Bunun haricinde Halk Otobüsleri de ulaşım sağlamaktadır.)

Servis saatleri başlangıç: (Şehir-Üniversite)

08.00     08.20      08.40     09.00      09.20

Duraklar:

1. Büyük Otel Önü
  2. Hükümet Meydanı
  3. Yimpaş Önü
  4. Öğretmenevi Önü
  5. Revag Otel-Eretna Otel Durağı
  6. Tarım İl Müd. – Polisevi Önü
  7. Otogar

Duraklar

• Akşam saatlerinde Üniversite – Şehir hattı arasında ücretsiz servisimiz olacaktır. Akşam servis saatlerimiz:

17.10         17.30        17.50

• Gala yemeğimiz Taştanlar Düğün Salonunda (Erzincan Karayolu 5. Km.) olacaktır. Gala yemeği için ücretsiz servis saatimiz 19.00 olarak belirlenmiştir.
  • Sivas Etnografya Müzesini en az 10’ar (veya daha fazla) kişilik gruplar olmak üzere (Az sayıda olmaması müze yetkilerinin tercihi) ücretsiz gezebilirsiniz. (Sempozyum İsim kartlarını göstermeniz yeterli olacaktır)